lunchgerechten

Soepen

Hoofdgerechten

vegetarische gerechten

desserten

image-370792-20200202_173102_resized_2_(1)-aab32.jpg
KOKOS PANNA COTTA MET FRAMBOZEN (4 pers)
Vrij van: gluten, kippenei, koemelk, lactose, noten, pinda, soja, tarwe
​​​​​​​

Nodig: 400 ml kokosroom – ½ vanillestokje – 3 el zoetstof of  rietsuiker – 3 blaadjes gelatine (6 g) – 400 g diepvriesframbozen – 1 bakje verse frambozen – verse munt                                          

Bereiding:  Ontdooi de diepvriesframbozen en mix met 2 el zoetstof of rietsuiker fijn. Week de gelatine gedurende 5 à 10 minuten in een kom koud water. Snijd het vanillestokje fijn en schraap er het merg uit in 100 ml kokosroom. Breng die kokosroom met het vanillemerg, het vanillestokje en 1 el zoetstof of rietsuiker aan de kook. Haal van het vuur en voeg de uitgeknijpte gelatine toe. Roer goed en meng   met de overige kokosroom. Verdeel 2/3 van de frambozenmoes    over 4 dessertglaasjes. Giet er de panna cotta over en plaats minstens 4 uur in de koelkast. Werk de panna cotta af met de rest  van de frambozenmoes, verse frambozen en munt.

gebak