E-CONSULTEN


Er bestaat in mijn praktijk ook de mogelijkheid tot E-consulten.
Heb je te weinig tijd om tot hier te komen?  Is de afstand te ver?  Heb je geen vervoer?  Komen mijn afspraakmomenten niet overeen met jouw agenda? Of handel je gewoon alles liever af via computer, ... geen probleem. We maken een programma op maat voor jou via e-mail.

Werkwijze? Neem telefonisch of via mail contact met mij op voor een eerste afspraak. Vermeld dat je een e-consult wenst. Je ontvangt de nodige documenten die ingevuld aan mij teruggemaild worden. Na ontvangst van  het juiste bedrag op mijn rekeningnummer, mail ik jou een op maat gemaakt voedingsadvies door, samen met aanvullende documenten zoals motivatie-oefeningen, recepten, ...  Als jouw vragen beantwoord zijn ga je aan de slag en neem je na een afgesproken termijn terug contact op. Je mailt  je vorderingen, opmerkingen, vragen, ... door en betaalt het volgende e-consult. Na het bedrag ontvangen te hebben, start ik met het volgend advies enz.

Let wel op: gewone face-to-face consulten leveren meestal beter resultaat wegens het persoonlijk contact. Het is ook aangenaam om de eerste consutlatie wel in mijn praktijk door te laten gaan zodat we kennis kunnen maken. De vervolgconsulten kunnen dan eventueel via email gaan. Je kan trouwens op ieder moment overschakelen van e-consulten op gewone consultaties en omgekeerd. Je kan ook afwisselen alnaargelang jouw mogelijkheden.