Avocado met paprika en scampi

Avocado met paprika en scampi

Heerlijk zacht van smaak. Ideaal als lunch of als voorgerechtje. (naar een idee van Pascal Naessens)

Nodig voor 2 bordjes

8 scampi - 1 avocado - 1/2 rode paprika - 1/2 gele paprika -

1/2 oranje paprika - 1/2 citroen - handvol gemengde sla - walnotenolie -

6 walnoten - peper - fleur de sel  - olijfolie

Bereiding

Snijd de paprika in blokjes. Stoof de paprikablokjes mals in olijfolie. Haal het vruchtvlees uit de avocado en prak tot moes. Doe het sap van de citroen erbij en breng op smaak met peper en fleur de sel. Men een lepel paprikablokjes onder de avocado. Bak de scampi kort in olijfolie. Kruid met peper en zout. Neem een serveerring. Doe hieron het avocadomengsel. Leg daarop sla. Schik daarop de scampi. Werk af met paprikablokjes en stukjes walnoten. Besprenkel met walnotenolie.

Share by: