Salade met appel, selder, kappertjes en olijven

Salade met appel, selder, kappertjes en olijven

Recept van Miki Duerinck en Kristin Lybaert (Vegetarische Kookstudio)

Deze salade prikkelt al je smaakpapillen: zoet, zuur, zout ... past overal bij!

Nodig voor 4 personen

1/2 komkommer - 1 appel - 1 rode paprika - 2 tomaten - 1 takje bleekselderij - 1 eetlepel kappertjes - 12 zwarte olijven -  zonnebloemolie –  appelazijn - verse koriander - peper - (zout)


Bereiding

Snijd de komkommer, de appel, de paprika en de tomaten in blokjes.  Snijd de bleekselderij in stukjes. Vermeng alles met de kappertjes en de olijven. Breng het slaatje op smaak met olie, appelazijn, peper en zout. Hak de koriander fijn en strooi hem erover.

Eet tot je aangenaam verzadigd bent. Komt de portie niet toe? Neem dan extra of eet achteraf een stuk fruit.

Share by: