Plaattaart met rode biet, geitenkaas en walnoten

Nieuwe alinea

Plaattaart met rode biet, geitenkaas en walnoten

Heerlijk geserveerd met een frisse salade.

Nodig voor 1 plaattaart

1 rol bladerdeeg - 100 g  (light) zure room - peper - zout -  1/2 citroen - 2 voorgekookte rode bieten - 1 rode  ui - 100 g verse geitenkaas - handvol walnoten - verse basilicum

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Neem een rol bladerdeeg en rol die uit op een bakplaat met bakpapier. Smeer in met een laag zure room. Kruid met peper, zout en de rasp van 1/2 citroen. Beleg met dunne plakjes rode biet (mandoline). Leg daarop dunne halve ringen rode ui en vlokjes verse geitenkaas. Werk af met stukjes walnoten. Plaats 20 minuten in de oven. Garneer net voor het opdienen met basilicum

Share by: