Pastaschelpen met Parmaham en groene asperges

Pastaschelpen met Parmaham en groene asperges

Eenvoudig lekker!

Nodig voor 4 borden:

300 g pastaschelpen - 1 bussel groene asperges - 2 dl sojaroom - 1 teentje look - 5 el geraspte Parmezaanse kaas - 1/2 bussel kervel - 1 lente-ui - 12 sneetjes Parmaham - peper - zout



Bereiding:

Kook de pastaschelpen gaar in licht gezouten water volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Giet af. Snij de houten uiteinden van een bussel groene asperges. Snijd de asperges vervolgens in 3 stukken. Kook ze kort (5 minuten) in licht gezouten water. Giet af. Verwarm de sojaroom in een steelpannetje. Pers het teentje knoflook in de sojaroom en voeg de Parmezaanse kaas toe. Kruid met peper en zout en laat even inkokenVoeg 1/2 bussel fijngehakte kervel toe. Meng de pastaschelpen met de saus. Verdeel de pastaschelpen over 4 borden. Schik de groene asperges erop. Werk af met enkele roosjes Parmaham, een fijngeknipte lente-ui en gehakte kervel.

Share by: