Curry met chinese kool, kip en noedels

Nodig voor 4 pers
500 g kippenhaasjes - arachide-olie - 1 chinese kool - 1 broccoli - 1 teentje knoflook - handvol cashewnoten - 1 dl sojaroom - 300 g noedels - 2 kl groene currypasta - 1 el currypoeder - peper - 1 groentebouillonblokjes - zout - srirachasaus
Bereiding
Bak de kippenhaasjes rondom bruin in de arachide-olie. Kruid met peper en zout. Neem ze uit de pan. Verdeel de broccoli in roosjes. Snijd de stengel in kleine stukjes. Snijd de chinese kool in reepjes. Doe arachide-olie in de wok en verhit. Bak dan even de currypasta. Voeg de broccoli toe en wok gedurende 5 minuten. Voeg dan de Chinese kool toe, de cashewnoten, het uitgeperste teentje knoflook, het bouillonblokje, de room, het currypoeder en 1,5 dl water. Leg de kippenhaasje er bovenop. Laat rustig sudderen gedurende 5 minuten. Breng dan verder op smaak met peper en zout. Kook ondertussen de noedels gaar volgens de gebruiksaanwijzingen. Giet af en meng de noedels onder de groenten. Verdeel over borden en werk af met de srirachasaus.