SWITCH traject

Gedurende minstens 4 maanden een intensieve begeleiding met (wekelijkse) consulten, offline of online, om jouw relatie met voeding te verbeteren. We werken aan jouw mindset met body positivity en intuïtief eten als basis. Ben jij klaar om de SWITCH te maken? 


Consultaties 

Sinds 4 mei kunnen consultaties terug plaats hebben in mijn praktijk. Indien gewenst kan je ook nog altijd kiezen voor een online-consult.  Je kan altijd een afspraak maken via 011/64 10 18 of zelf boeken via "contact".

MAATREGELEN in verband met CORONA

- We houden 1,5 meter afstand en/of dragen een mondmasker en/of gebruiken een plexiglas als afscheiding. 
- Alles zal grondig ontsmet worden. 
- Er zal ontsmettingsgel aanwezig zijn in de wachtzaal en in mijn bureel.
- Op het toilet zullen papieren handdoekjes aanwezig zijn.
- Indien jij of je partner of je kinderen ziek of verkouden zijn, verplaats dan uw afspraak naar een later tijdstip of kies voor een virtueel consult. Geef gewoon even een seintje.
- Als wij ziek zijn zullen wij jullie ook onmiddellijk contacteren om de afspraak te verplaatsen.
- Gelieve alleen naar de praktijk te komen. Begeleiders kunnen in de auto wachten.
- Kom op tijd zodat er altijd slechts 1 persoon in de wachtkamer aanwezig is. 
- De buitendeur zal open staan, ook de deur van de wachtkamer.
- Betalen gebeurt via bancontact of de app.


NAVORMING voor diëtisten

De “light” versie van het laag-FODMAPdieet
8 september 2020 13:00 – 16:30u Malle
Plaats: Provinciaal Vormingscentrum, Smekenstraat 61 in Malle
Trainer: Hilde Winters, allergiediëtist en gespecialiseerd in laag-FODMAPdieet
Dat het laag-fodmap-dieet zijn doel bereikt lijdt geen twijfel. Maar niet iedereen kan of wil belast worden met dit strenge eliminatiedieet. Het is jammer dat hierdoor veel mensen in de kou blijven staan. Met deze “light” versie wordt de doelgroep veel groter. Ook mensen die gewoon willen vermageren kunnen van hun ongemakken afraken, of diegenen die geen zin hebben om zulk een streng dieet te volgen, of mensen die de essentie ervan niet vatten, ouderen, mensen die de energie niet meer hebben door hun ondervoeding, mensen met weinig tijd, enz. Vaak is het ook niet nodig om dit strenge dieet toe te passen. Aan de hand van gerichte vragen en een paar grote oren kan de trigger al duidelijk worden. Dit uiteraard altijd met de basiskennis van het laagfodmapdieet in het achterhoofd. Blijkt dan toch het strenge dieet alsnog nodig dan bestaat hier ook een eenvoudiger versie van. Deze navorming biedt de handvatten om hiermee aan de slag te gaan.