Snel hulp nodig?

Ben je NU gemotiveerd om aan je eetpatroon te werken?
Heb je dringend advies nodig voor je kind met een  pas ontdekte voedselallergie?
Heb je juist de diagnose van coeliakie gekregen?
Ben je net ontslaan uit het ziekenhuis omwille van een eetstoornis?
Kom je in deze stressyperiode snel kilo's bij door emo-eten?
...
Maak dan vandaag nog een afspraak. Zowel Ruth als ik blijven werken. We helpen jullie zeer graag verder met een online sessie of een telefoonsessie of een mailsessie. Neem contact op zodat we kunnen bespreken wat voor jou het beste is! 011 64 10 18  of winters.hilde@telenet.be


MAATREGELEN in verband met CORONA


Om de veiligheid van iedereen te kunnen blijven garanderen worden de consultaties van 1 op 1 in de praktijk voorlopig afgeschaft. Mijn praktijk blijft open, voedingsadviezen geven is geen probleem. Het gebeurt nu alleen op een andere manier. Je kan kiezen:

- virtueel consult via een eenvoudige link, op een vooraf afgesproken tijdstip (vlot gesprek, materialen kunnen getoond worden en achteraf doorgemaild worden). 

- telefonisch consult 

- mailconsult, a.h.v. enkele vragenlijsten verspreid over verschillende mails (vragen, antwoorden, motivaties en nieuwe stappen)

​​​​​​​- een afspraak na 3 april

Wens je van een van deze mogelijkheden gebruik te maken bij mij or Ruth, neem dan telefonisch contact op of via mail om verder af te spreken (winters.hilde@telenet.be of 011/64 10 18). Ik volg de richtlijnen van de overheid op de voet. Als er veranderingen zijn, zal ik u terug op de hoogte brengen. Zorg goed voor jezelf en je naasten!

Hilde


NAVORMING voor diëtisten
De “light” versie van het laag-FODMAPdieet
21 april 2020 13:00 – 16:30u Malle
Plaats: Provinciaal Vormingscentrum, Smekenstraat 61 in Malle
Trainer: Hilde Winters, allergiediëtist en gespecialiseerd in laag-FODMAPdieet
Dat het laag-fodmap-dieet zijn doel bereikt lijdt geen twijfel. Maar niet iedereen kan of wil belast worden met dit strenge eliminatiedieet. Het is jammer dat hierdoor veel mensen in de kou blijven staan. Met deze “light” versie wordt de doelgroep veel groter. Ook mensen die gewoon willen vermageren kunnen van hun ongemakken afraken, of diegenen die geen zin hebben om zulk een streng dieet te volgen, of mensen die de essentie ervan niet vatten, ouderen, mensen die de energie niet meer hebben door hun ondervoeding, mensen met weinig tijd, enz. Vaak is het ook niet nodig om dit strenge dieet toe te passen. Aan de hand van gerichte vragen en een paar grote oren kan de trigger al duidelijk worden. Dit uiteraard altijd met de basiskennis van het laagfodmapdieet in het achterhoofd. Blijkt dan toch het strenge dieet alsnog nodig dan bestaat hier ook een eenvoudiger versie van. Deze navorming biedt de handvatten om hiermee aan de slag te gaan.