GEZOND GENIETEN VOOR IEDEREEN

Welke voedingsaanpassing je ook nodig hebt, het blijft belangrijk om gezond en lekker te koken voor het hele gezin. Enkel op die manier kan je je nieuwe eetpatroon op lange termijn volhouden. Heb je graag nog meer inspiratie? Volg dan onze facebookpagina. Hier verschijnen wekelijks nieuwe recepten of schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar winters.hilde@telenet.be met als onderwerp "nieuwsbrief". 

​​​​​​​Veel kookplezier en smakelijk eten!

GEWOON GEZOND

Deze recepten zijn geschikt voor mensen met overgewicht, diabetes, hoog cholesterol en/of hoge bloeddruk en voor mensen die preventief aan hun gezondheid willen werken. Dus ook voor jou!
image-31170-02E77688.jpg?1443770745654

SNEL OP TAFEL

Lekker eten voor weinig euro's? Dat kan! Laat je inspireren door deze heerlijke budgetvriendelijk recepten.


KIDS ONLY

Kindvriendelijke recepten omdat het belangrijk is om reeds op jonge leeftijd een gezonde eetgewoonte aan te leren. Ook jouw kinderen hebben recht op gezonde maaltijden!
FODMAP-PROOF

Smaakvol, gezond en gevarieerd ... met deze recepten gaat low-fodmap-koken een plezier zijn. Geschikt voor het ganse gezin!

GLUTENVRIJE INSPIRATIE

Lekker glutenvrij eten is, zeker in de beginfase, niet makkelijk. Met deze recepten heb je gezonde ideeën die hopelijk leiden tot intens glutenvrij genieten!
image-31754-shutterstock_128231924.jpg?1443810115220
KOKEN MET ALLERGIE

Lekker koken zonder de bekende basisproducten te gebruiken is een serieuze uitdaging. Ga met deze recepten de uitdaging aan en geniet van nieuwe smaken.