Kokos panna cotta met frambozen

Kokos panna cotta met frambozen

Nodig voor 4 potjes

400 g diepvriesframbozen - 3 el rietsuiker - 3 gelatineblaadjes - 1/2 vanillestokje - 400 ml kokosroom - 12 verse frambozen - munt


Bereiding

Ontdooi de frambozen en mix met 2 el rietsuiker. Week de gelatineblaadjes gedurende 5 à 10 minuten in een kom koud water. Snijd het vanillestokje middendoor en schraap er het merg uit in 100 ml kokosroom. Breng die kokosroom met het vanillemerg, het vanillestokje en 1 el  rietsuiker aan de kook. Haal van het vuur en voeg de uitgeknijpte gelatine toe. Roer goed en meng met de overige kokosroom. Verdeel 2/3 van de frambozenmoes over 4 dessertglaasjes. Giet er de panna cotta over en plaats minstens 4 uur in de koelkast. Werk de panna cotta af met de rest van de frambozenmoes, verse frambozen en munt.

Share by: