salade met rode bieten, linzen en feta

Salade met rode bieten, linzen en geitenkaas

Rode bieten en geitenkaas, een geslaagde combinatie!

Nodig

handvol gemengde sla - 1 gekookte rode biet - 1 rode ui - 75 g verse geitenkaas - 100 g rode linzen uit blik - peper - 75 g frambozen - peper

dressing: 25 g frambozen - 1/2 kl mosterd - 1/2 kl honing - 2 kl appelazijn -

2 el olijfolie - peper - zout

Bereiding

Snijd de rode biet in dunne plakken. Snijd de rode ui in halve ringen. Giet de linzen af. Mix al de ingrediënten van de dressing. Verdeel de sla over 1 of 2 borden. Leg daarop de rode biet, de ui en de linzen. Draai erover met de pepermolen. Verdeel de frambozen erover en vlokjes geitenkaas. Bedruppel met de vinaigrette. Eet tot je genoeg hebt. (naar een recept van "Uit Paulines Keuken)

Share by: