Wok met veggiereepjes, spruitjes en pompoen

Heerlijk gerecht voor als het eens snel moet gaan.

Nodig

200 g veggiereepjes - 200 g gemengde wokgroenten - olijfolie - 3 el vloeibare honing - 4 el sojasaus - 3 cm gember - 150 g spruitjes - 200 g (diepvries)pompoenblokjes - peper - 250 g volkoren noodles - 2 el sojasaus - zout - lente-ui

Bereiding

Meng de veggiereepjes met 3 el olijfolie, 3 el vloeibare honing, 2 el sojasaus en geraspte gember. Snijd de spruitjes in plakjes. Verhit olijfolie in een wok. Voeg de gemengde wokgroenten toe, de spruitjes en de pompoenblokjes. Roerbak gedurende 6 minuten. Kruid met peper. Voeg dan de veggiereepjes met de saus toe en laat even meebakken. Kook ondertussen 250 g volkoren noodles gaar volgens de gebruiksaanwijzingen. Giet af en meng onder de groenten. Voeg nog 2 el sojasaus toe en breng verder op smaak met peper en zout. Garneer met ringetjes lente-ui. Eet tot je aangenaam verzadigd bent.