Pannenkoekentorentjes
Vrij van koemelk, lactose, noten, soja en eventueel vrij van gluten, tarwe

Nodig
100 g tarwebloem – 50 g tarwemeel – 375 ml rijstdrinkdrink – 2 koffielepels bakpoeder – snuifje zout – olijfolie – gekookte ham – sla – smeermargarine zonder melk en zonder soja
Bereiding
Meng tarwebloem en tarwemeel in een kom samen met bakpoeder en zout.
Voeg de plantaardige drink toe en roer tot een glad deeg. Verwarm olijfolie in een koekenpan, bak de pannenkoek tot de bovenkant droog is. Draai de pannenkoek om en bak nog heel even aan deze kant. Bak op deze manier ook de andere pannenkoeken. Besmeer 1 pannenkoek met margarine, beleg met een laagje sla en daarop gekookte ham. Leg er de volgende pannenkoek op, herhaal de verschillende laagjes 2 maal. Leg bovenop de 4de pannenkoek en druk goed aan. Herhaal hetzelfde nogmaals, snijd met een scherp mes in vierkantjes en serveer.
gluten- en tarwevrij: vervang de bloem en het meel door glutenvrije bloem