Penne met pesto en kip

voor als het eens snel mag gaan
Nodig voor 4 pers
400 g volkoren penne - 100 g groene pesto - 50 g pijnboompitten - 1 sjalot - olijfolie - 400 g blokjes kip - 16 zongedroogde tomaten - peper - zout - parmezaanschilfers - basilicum
Bereiding
Kook de volkoren penne gaar volgens de gebruiksaanwijzingen. Giet af en meng met de groene pesto. Rooster de pijnboompitten in een grillpan. Pel en snipper de sjalot. Fruit aan in olijfolie. Voeg de blokjes kip toe en bak gaar. Meng de kip met de pasta. Voeg de zongedroogde tomaten (in stukjes) toe en de gegrilde pijnboompitjes. Breng verder op smaak met peper en zout. Bestrooi met parmezaanschilfers en werk af met basilicum.
Eet tot je aangenaam verzadigd bent. Komt de portie niet toe? Neem dan extra of eet achteraf een stuk fruit.