Plaattaart met geitenkaas, groenten en ham

Nodig

1 rol verkant pizzadeeg - 150 g verse geitenkaas (type Chavroux) - 250 g broccoliroosjes - 1 rode ui - 100 g champignons - 100 g kerstomaatjes - 50 g gemalen kaas - 100 g gekookte hamblokjes - pikante olie

Bereiding

Verwarm de oven op 180°C. Rol het pizzadeeg uit. Rol de randen een beetje naar binnen. Beleg met bakpapier en bakknikkers. Bak "blind" gedurende 10 minuten. Neem het deeg uit de oven, verwijder het bakpapier en de bakknikkers en laat even afkoelen. Besmeer met de geitenkaas. Verdeel dan de groenten over de taart: de broccoli, de rode ui in halve ringen,  kwartjes kerstomaatjes en schijfjes champignons. Bestrooi met  ham en gemalen kaas. Bedruppel  met de pikante olie. Zet de plaattaart 20 à 25 min. in de oven. Serveer met een frisse salade.