Pompoensalade met peer, bacon en feta

Heerlijke combinatie van smaken!
Nodig voor 2 borden
300 g (diepvries)pompoenblokjes - 100 g gerookte bacon - olijfolie - 4 takjes verse tijm - 1/2 rode ui - 1 kl graanmosterd - 1 kl honing - 1 el appelazijn - 1 peer - andvol rucola - 50 g feta - enkele walnoten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 190°C. Meng de pompoenblokjes (diepvries of vers) met de bacon, 1 el olijfolie, de verse tijm, peper en zout. Zet gedurende 15 min. in de oven. Bereid ondertussen de dressing. Snipper de rode ui fijn. Meng de ui met de graanmosterd, de honing, de appelazijn en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Was de peer. Snijd in vieren, verwijder het klokhuis. Snijd in dwarse plakjes. Verdeel een handvol rucola over 2 borden. Doe daarop de pompoenmengeling en de stukjes peer. Brokkel de feta over de 2 borden, bedruppel met de dressing en garneer met enkele walnoten.