Wentelteefjes uit de oven

Nodig voor 8 sneden brood

  • 8 sneden speltbrood of glutenvrij brood - 300 ml lactosevrije melk - 3 eieren - 1 el vanille-extract - 2 el suiker/zoetstof - 1/2 el kaneel - margarine voor bakken en braden/boter - 4 el blauwe bessen - 4 el ahornsiroop - citroenmelisse


Bereiding

Verwarm de oven voor op 175°C. Doe de melk samen met de eieren, het vanille-extract, de suiker/zoetstof en de kaneel in een kom. Roer tot een glad beslag. Doop elk sneetje brood in het melkmengsel en schik ze dakpangewijs over elkaar in een ovenschaal. Verdeel de margarine/boter in kleine klontjes en leg op elk sneetje brood een klontje boter. Bak 30-35 min. in de oven. Bedek de wentelteefjes met de blauwe bessen. Garneer met citroenmelissen en serveer met ahornsiroop.