Opgerolde wrap

 Glutenvrije wraps kan je tegenwoordig in iedere supermarkt wel vinden. Helaas bevatten de meeste van deze wraps FODMAP's zoals sorbitol.

Zelf maken is dan de boodschap!

   Nodig voor 4 wraps

100 g boekweitmeel - 2 eieren - 300 ml water - zout - olijfolie - 4 sneetjes Gandaham -  (lactosevrije) roomkaas - handvol gemengde sla - komkommer

Bereiding

Meng het boekweitmeel met de losgeklopte eieren. Voeg het water toe en meng tot een glad beslag. Breng op smaak met zout. Verhit olijfolie in een pan en voeg een pollepel beslag toe. Laat bakken tot de bovenkant droog is. Laat de wrap op een deksel glijden en draai hem terug om in de pan. Laat nog even bakken. Leg de wrap op een bord en laat afkoelen. Bak op dezelfde manier nog 3 wraps. Besmeer de wraps met de roomkaas. Leg daarop een sneetje Gandaham, vervolgens  sla en komkommer. Draai erover met de pepermolen en rol de wrap stevig op. Snijd middendoor en serveer met sla.